Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
FRÖCCS - SZÜLŐM A GYEREKEM
IMPRÓ - IMPRÓ.

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(9.1 / 10) - 137 értékelés alapján
  Leírás
Mit csináljak, ha anyám nem tudja megnyitni a Firefoxot? Vagy ha apám nem hajlandó bemenni kivizsgálásra? Mi van, ha bedőlt a hitelük, de nem fogadnak el tőlem? Vagy épp hogy folyton tőlem kérnek kölcsön?

Mit kezdjek apám kapuzárási pánikjával? Hogy szólítsam a velem egykorú barátnőjét? Mit szóljak, ha anyám 200 000-ért vesz masszázsszéket? Vagy ha megtalálom csumára beszívva? Hogy mondjam meg apámnak, hogy ne 60 évesen kezdjen
ejtőernyőzni? Hogy mondjam meg anyámnak, hogy ne flörtöljön a barátaimmal? Hogy lettek egyszer csak a szüleim a gyerekeim?!? Örökifjú szülők, felnövő gyerekek, megváltozott szerepkörök. Mit kell elengednünk, mibe kell beleszólnunk, hogyan lehet jól támogatni szüleinket? Imprótippek a Momentántól és F. Várkonyi Zsuzsától. A Fröccs című előadásban a Momentán Társulat mindennapi élethelyzetekre improvizál. A téma mindig más, de a módszer közös: jellegzetes szituációkat, életszerű jeleneteket játszunk a jól ismert problémák kapcsán, mindig az adott közönség ötletei alapján. Bemutatunk alternatív viselkedési formákat, végigjárjuk egy-egy helyzet több különböző lehetséges kimenetét. Követhetjük mindennapi hőseink útját a jövőbe, vagy éppen visszamehetünk a múltba, hogy felderítsük: mi az oka ismétlődő konfliktusaiknak, hol gyökereznek rosszul működő viselkedési mintáik. Az imprószínházi eszközök és a közönség ötletei, tapasztalatai minden este új darabot írnak. Célunk, hogy humorral, nyitottsággal és empátiával nézzünk rá problémáinkra. Egyedi recept a la Momentán: 1 deci pszichológia, 2 deci játék.
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Hogy tetszett?