Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
VESZTETT ÉDEN
Turay Ida Színház - Csepeli Munkásotthon

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
A mű végigkíséri Madách életét, Fráter Erzsébettel való vergődő szerelmét, és végül megérthetjük, miként formálódott egy monumentális alkotás női főszereplője, a paradicsomi Éva.

Egressy érett drámaíróként robbant be a hazai irodalmi és színházi életbe. Színművei többnyire boldogulni vágyó, érzékeny lelkű álmodozókról szólnak. Fráter Erzsébetet is mélyről fakadó szenvedélyek mozgatják, Madáchot pedig rajongás, szerelem és büszkeség hatja át. Boldogságuk mégsem lehet felhőtlen, nemcsak azért mert Fráter Erzsébetben több a szenvedély, a romantika utáni vágy, mintsem belenyugodna abba, hogy Sztregován töltse el az életét. Megnehezíti együttlétüket Majthényi Anna, Madách édesanyja, aki viszont következetes gazdasszony és szigorú anya egy személyben. Egy géniusz esetében azonban még a lelki vívódások sem hiábavalóak: mintha életük egy magasabb célt szolgálna, jelen esetben a magyar (és az európai) drámairodalom egyik legfilozofikusabb művének, Az ember tragédiájának a megszületését...
  Stáblista
Majthényi Anna 
Tóth Judit 
Fráter Erzsébet 
Germán Lívia 
Madách Imre 
Viczián Ottó 
Rendező 
Csiszár Imre 
Rendező munkatársa 
Merk László 
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!

Ha esetleg gondod volt a bejutással ebben a színházban, jelezd felénk kérlek a címen!

  Cím
  Hogy tetszett?