Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
NÉPEK KARÁCSONYA MUZSIKÁS NÉPRAJZI SOROZAT A HOLDDALANAP ZENEKARRAL
Eötvös 10 Közösségi és Kulturális Színtér - Kamaraterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Muzsikás néprajzi előadássorozat a HolddalaNap Zenekarral "Rítus, zene, transz..."

A számos különleges hangszerrel kísért muzsikás néprajzi sorozat különböző népek, kultúrák életvilágába, az ünnepek, rítusok, szertartások sokillatú virágába vezető utazás. Sokféle dallammal, ritmussal, csuda hangszerek hangicsálásával, tapssal, daltanulással történő ízlelgetése az életfa emberéletre áldást hozó ezer-ízű gyümölcsének: az ünnepnek. Az előadások, dallamok íve a távoli kultúrák egzotikus világán át saját kulturális identitásunk, hagyományaink újrafelfedezéséhez vezet. Egyszerre koncert, közös muzsikálás és előadás, intellektuális és művészi élmény. Az előadássorozatot Gulyás Anna kulturális antropológus és zenekara, a HolddalaNap Zenekar tagjai és vendégművészek vezetik hanggal, képpel, muzsikával. Népek karácsonya
Koncert és ünnepi játék különféle népek karácsonyi szokásaiból. Elhangzanak andalúz, portugál, bolgár, kopt, moldvai, valamint latin nyelvű karácsonyi énekek. A koncertet érdekes kommentárokkal, tapsgyakorlatokkal fűszerezi a zenekar, s óriásbábos jelenés is várható!
Muzsikálnak: Draskóczy Lídia (hegedű), Gulyás Anna (ének), Keresztes Nagy Árpád (duda, ének, koboz, furulya), Ölvedi Gábor (ütőhangszerek), Vidák Róbert (gitár)
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Az Eötvös 10-ben egyelőre csak nyomtatott jeggyel tudnak beengedni az előadásra.
  Cím
1067 Budapest, Eötvös u. 10 Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?