Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
ÖNZŐBBEK LETTÜNK? TARI ANNAMÁRIA ELŐADÁSA
Eötvös 10 Közösségi és Kulturális Színtér - Színházterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Önzőbbek lettünk? Nárcizmus a XXI. századi párkapcsolatokban Tari Annamária pszichoterapeuta, pszichoanalitikus előadása

Manapság nem könnyű gyereket nevelni, tanítani, párkapcsolatban élni vagy épp párkapcsolatot kialakítani, megmaradni és nem lemaradni a korral. Épp azt az időszakot éljük, amikor összefonódik az online és az offline tér, amiben nehéz megtalálni az arany középutat egy elég jó élethez, elég jó önbizalomhoz, elég jó önismerethez. Vajon mindannyian önzőbbek vagyunk, és már észre sem vesszük, mert hozzászoktunk ehhez is? A nárcizmus mindennapi megnyilvánulási formáinak talán legsúlyosabb következményével nem is számolunk még: hogy a kapcsolatok kevésbé lesznek fontosak számunkra, mint mi magunk. Egy olyan társadalomban, ahol mindenkinek önmaga számít leginkább, a kapcsolatok hőfoka szükségszerűen csökken, s vele együtt csökken az empátiánk is.  Egy érzelmileg nehezülő világban aztán változni kezdenek a párkapcsolatok is, és van, aki a saját érzelmi szükségletét akarja kielégíteni, sokszor tekintet nélkül a másik félre...  Mindenki azt gondolja magáról, „én nem vagyok olyan…”, és ezzel csúszik az önigazolások területére, ahol sokkal könnyebb külső bűnbakot keresni, mint végiggondolni saját érzelmi működésünket.
 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Az Eötvös 10-ben egyelőre csak nyomtatott jeggyel tudnak beengedni az előadásra.
  Cím
1067 Budapest, Eötvös u. 10 Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?