Töltjük rögvest!
 
 

Last minute jegyek már 21:00 órától!

Nyertünk neked három órát!
A "PRICELESS" kódot használva már most vásárolhatsz holnap estére félárú színházjegyet! Kuponkódot alapvetően a Mastercard Priceless Specials-on keresztül szerezhetsz pontokért, ám most erre sincs szükséged: a kuponkód mezőt előre kitöltjük neked, így elég az érvényesítés gombra kattintanod vásárláskor! Próbáld ki most! A promóció részleteiről itt olvashatsz bővebben.

NEMEK CSODÁJA - NEMEK CSATÁJA DR. C. MOLNÁR EMMA PSZICHOTERAPEUTA ELŐADÁSA
Eötvös 10 Közösségi és Kulturális Színtér - Kamaraterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Nemek csodája – nemek csatája Dr. C. Molnár Emma pszichoterapeuta előadása

A működő párkapcsolat elengedhetetlen feltétele a férfi és nő különbségének tisztelete. Ezt elődeink még tudták. Ma ehelyett "egyformák vagyunk", s nem vesszük észre, hogy az élet egyik nagy csodája az, hogy az ember kétnemű.
Dr. C. Molnár Emma pszichoterapeuta, a Nők Lapja és több médium népszerű párkapcsolati szakértője előadásán arról is beszél, hogy a két nem kölcsönös egymásrautaltsága, egymást kiegészítő meghatározottsága hogyan teheti teljessé az életet.
  Dr. C. Molnár Emma pszichoterapeuta, párkapcsolati szakértő
A Budapesti Tanítóképző Főiskola után az Eötvös Lóránd Tudományegyetem Bölcsészettudományi Kar klinikai pszichológia doktori iskolájában szerzett bölcsészdoktori címet. Klinikai szakpszichológus (1982), pszichoterapeuta (1984), szupervízor (2000) és a pszichológia tudomány kandidátusa (1983).
1968-73 között általános iskolai pedagógus; 1973-89 között tudományos főmunkatárs a Fővárosi Pszichoterápiás Módszertani Központban (későbbi nevén: Fővárosi János Kórház és Rendelőintézet Mental-hygienés Osztálya); 1989-1998 között egyetemi adjunktus, majd 1998-2008 között egyetemi docens a Semmelweis Orvostudományi Egyetem I. Sz. Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikáján; 2005-től ügyvezető igazgató  A Nő Ezer Arca Humán Oktatási, Tanácsadó és Egészségügyi Szolgáltató Kft.-ben. 2005-től személyiség-lélektan oktató a Budapesti Corvinus Egyetemen.
A Zsigmond Király Főiskolán a pszichológiai tárgyak és a személyiségfejlesztő tréningek szakfelelőse.
Fontosabb tudományos publikációi:
A praenatalis élet és a terhesség pszichológiája, Bölcsész-könyvek 2, Miskolci Bölcsész Egyesület, Miskolc, 1994
Az anyaság pszichológiája. Az anya-magzat kommunikáció, Pszichológiai Műhely 11., Akadémiai Kiadó, Budapest, 1996
A női orgazmus pszichés összetevőinek exploratív vizsgálata, ELTE BTK bölcsészdoktori disszertáció, 1976
Anyaság és társadalmi adaptáció: Gyermekgondozási segélyen lévő és a GYES időszaka alatt neurotizálódott anyák vizsgálata, MTA kandidátusi disszertáció, 1984
A Nő Ezer Arca, Akadémiai Kiadó, 2007
 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Az Eötvös 10-ben egyelőre csak nyomtatott jeggyel tudnak beengedni az előadásra.
  Cím
1067 Budapest, Eötvös u. 10 Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?