Töltjük rögvest!
 
 

Last minute jegyek már 21:00 órától!

Nyertünk neked három órát!
A "PRICELESS" kódot használva már most vásárolhatsz holnap estére félárú színházjegyet! Kuponkódot alapvetően a Mastercard Priceless Specials-on keresztül szerezhetsz pontokért, ám most erre sincs szükséged: a kuponkód mezőt előre kitöltjük neked, így elég az érvényesítés gombra kattintanod vásárláskor! Próbáld ki most! A promóció részleteiről itt olvashatsz bővebben.

A JÓGI ÚTJA - HINDU JÓGA TRADICIÓ ELŐADÓ: RÁCZ GÉZA
Eötvös 10 Közösségi és Kulturális Színtér - Kamaraterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Előadássorozat az isteni megtapasztalásának eltérő útjairól és a valósággal való egyesülés művészetéről.

A jóga a hat hindu ortodox bölcseleti rendszer egyike. Célja a lélek felszabadítása az anyagi világhoz való ragaszkodástól és a transzcendessel való egyesülés. Különböző változatai eltérő módszereket és gyakorlatokat javasolnak, míg az egyik jógairányzat a cselekvés vagy a tudás útját, egy másik a szeretet általi megszabadulást hirdeti.   Rácz Géza, avatott nevén Bhakti Kamala Tírtha a Hindu-Magyar Kulturális Alapítvány kurátor elnöke, a Pécsi Tudományegyetem óraadó tanára, több folyóirat főszerkesztője.
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Az Eötvös 10-ben egyelőre csak nyomtatott jeggyel tudnak beengedni az előadásra.
  Cím
1067 Budapest, Eötvös u. 10 Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?