Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
GÁJER BÁLINT LEMEZBEMUTATÓ KONCERT
MOM Kulturális Központ Nonprofit Kft.

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Első önálló nagylemez bemutatójára hangol Gájer Bálint, a hazai jazz-swing stílus legismertebb előadója. Október 9-én a MOM Kulturális Központban igazi show keretében koncertezik a The Voice korábbi döntőse.

Várhatóan tizenöt dal kap helyet Gájer Bálint első nagylemezén, mely nagyszabású koncert keretében kerül bemutatásra október 9-én, a MOM Kulturális Központban. A korongon a The Voice zenei tehetségkutatóban elhangzott külföldi feldolgozások mellett saját szerzemények is hallhatóak lesznek. Előbbiek angol, utóbbiak magyar nyelven. Közel harminc zenész működik közre a lemezen, a többi között a napokban, tragikus körülmények közt elhunyt Mohay András, a Budapest Jazz Orchestra dobosa. Az őszi koncert igazi színpadi show lesz, a látványos fény- és hangtechnikák mellett táncosok is szórakoztatják majd a közönséget. Érdekesség, hogy ez egyfajta szülinapi ajándék lesz Bálint számára, mivel egy nappal később, 10-én tölti be 34. életévét. Ez azt is jelenti, hogy mindazok, akik ott lesznek a fergeteges bulin, együtt ünnepelhetnek a művésszel.
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!

Ha esetleg gondod volt a bejutással ebben a színházban, jelezd felénk kérlek a címen!

  Cím
  Hogy tetszett?