Töltjük rögvest!
 
 

Last minute jegyek már 21:00 órától!

Nyertünk neked három órát!
A "PRICELESS" kódot használva már most vásárolhatsz holnap estére félárú színházjegyet! Kuponkódot alapvetően a Mastercard Priceless Specials-on keresztül szerezhetsz pontokért, ám most erre sincs szükséged: a kuponkód mezőt előre kitöltjük neked, így elég az érvényesítés gombra kattintanod vásárláskor! Próbáld ki most! A promóció részleteiről itt olvashatsz bővebben.

BÄCHER IVÁN: AZ ÉN ZSIDÓ KABARÉM
Spinoza Ház - Spinoza terem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.6 / 10) - 287 értékelés alapján
  Leírás
Bächer Iván: Az én zsidó kabarém 12. Spinoza Zsidó Fesztivál Politikai kabaré kuplékkal

Zsidó volt-e Lenin? Zsidó volt-e az orosz cár? E kérdésre úgy keresték a 20-a évek a kabaréi a választ, ahogy ezt ma egyesek keresik a Kossuth téren. Mindig így volt, mindig így lesz? Bächer kabaréjában nem tudjuk eldönteni, hogy a múltról vagy a jelenről humorizál-e. Vagy tán mindkettőről? Zongoránál: Ökrös Ottó
  Szereposztás
Színész 
Fesztbaum Béla 
Színész 
Eszes Fruzsina 
Színész 
Rácz Attila 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha nem szeretnéd, vagy nem tudod kinyomtatni a jegyed, Spinozában elég, ha okostelefonon bemutatod, vagy bemondod a jegyvásárlásnál használt adatokat.
  Hogy tetszett?