Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
NŐI FURCSA PÁR - VÍGJÁTÉK
Ivancsics Ilona és Színtársai - Szentendre PMK

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Nem csalás és nem ámítás, mert egy klasszikus Neil Simon darabról van szó amelyet Jack Lemon és Walter Matthau alakitásával zárthattunk a szívünkbe. A szerző csavart a történeten egy nagyot és megalkotta a női változatot. Nemre és korra való tekintet nélkül, mindannyian magunkra ismerhetünk ebben a fergeteges vígjátékban, amely Bencze Ilona kifogástalan rendezésében, természetesen egy new yorki lakásban játszódik.

A két női főszereplő, Florence az elhagyott feleség és Olive a laza újságírónő szórakoztató és összeférhetetlen kettőse mintha egy tükröt állítana elénk, amely a nevetéstől állandóan kicsúszik a kezünkből. A négy barátnő kedves figyelmessége és huncutsága biztosítja, hogy a „családi légkör” állandóan mozgásban legyen, s amire aztán a két spanyol fivér teszi fel a koronát. Egy felejthetetlen játék, felejthetetlen alakításokkal, egy felejthetetlen este részeként!
  Szereposztás
Florence 
Hűvösvölgyi Ildikó 
Olive 
Ivancsics Ilona 
Reneé 
Szilvássy Annamária 
Sylvie 
Farkasházi Réka 
Sylvie 
Szumelidisz Kriszti 
Mickei 
Bajza Viktória 
Vera 
Balázs Andrea 
Jesus 
Bardóczy Attila 
Jesus 
Incze József 
Manolo 
Agárdi László 
  Stáblista
Rendező 
Bencze Ilona 
Jelmez 
Halasi Zsuzsa 
Díszlet 
Peter Sebök 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?