Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
BÁNK BÁN
Ivancsics Ilona és Színtársai - Szentendre PMK

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
KATONA - ERKEL - BÁNK BÁN dráma és opera ötvözet középiskolásoknak

A darab koncepciójául az az ötlet  szolgál, melyben Erkel Ferenc, Katona József drámájának olvasása közben, milyen zenei intuíciókat kaphatott, annak tudatában, hogy a 48-as forradalom elbukott és Erkel lelkében a fájdalmas emlékek, a honfitársak elvesztése elevenen élt még, de a forradalmi parázs bár reménytelenül, de újjáéledt benne. Az eredeti mű dramaturgiáját
követve Erkel olvasatában hallhatjuk gondolatait prózában előadva, melyek újra és újra zenei gondolatokban, folytatódnak, s amelyből változatos és teljes katarzis élményt kapunk Bánk bán
hallhatatlan történetéről. Társulatunk, az IVANCSICS IFJÚSÁGI SZÍNHÁZ program keretében ismét a DUNAKANYAR GYERMEKEINEK kínál színházi örömöket a szentendrei PMK (Pesti Megyei Könyvtár) színháztermében.
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?