Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
TOM SAWYER KALANDJAI
Ivancsics Ilona és Színtársai - Szentendre PMK

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
MARK TWAIN - TOM SAWYER KALANDJAI két csibész kalandjai a színpadon

Tom Sawyer a Mississippi melletti  kisvárosban él a nénikéjével és a mostohatestvérével. Polly nénil  bosszúságára a lurkónak állandóan  valami csibészség jár a fejében, így nem csoda, hogy rendkívüli kalandokba keveredik. Tom legjobb barátja az árva Huckleberry Finn, aki egy hordóban él  és idejük nagy részében együt csavarognak, még egy rablóbandával is szembeszállnak, miközben bátorságról és becsületességről is tanubizonyságot tesznek. Társulatunk, az IVANCSICS IFJÚSÁGI SZÍNHÁZ program keretében ismét a DUNAKANYAR GYERMEKEINEK kínál színházi örömöket a szentendrei PMK (Pesti Megyei Könyvtár) színháztermében.  
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?