Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
LÚDAS MATYI
Ivancsics Ilona és Színtársai - Szentendre PMK

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
FAZEKAS - LUDAS MATYI - négy veretés egy felvonásban

A talpraesett Lúdas Matyi története  ma is ugyanazt jelenti, amit Fazekas Mihály korában: a hatalommal, az erő-szakkal és szemben az ész és az igazság győzelmét. Hiába hirdeti Döbrögi alakja a pénz hatalmát, szívünkben Matyi ott áll hetykén, nevetve, és győztesen. Döbrögi Dániel gazdag, sikeres vezető, hatalma van,  s él is vele. Nem ismerős tulajdonságok ezek siker-orientált világunkban?
Matyi meg egy suhanc, lusta és ravasz és ahelyett, hogy beilleszkedne a  rendbe, megkérdőjelezi, sőt fizikailag  meg is támadja a hatalom képviselőjét. Társulatunk, az IVANCSICS IFJÚSÁGI SZÍNHÁZ program keretében ismét a DUNAKANYAR GYERMEKEINEK kínál színházi örömöket a szentendrei PMK (Pesti Megyei Könyvtár) színháztermében.  
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?