Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
MÁV SZIMFONIKUSOK - UNOKÁK/1. 11:30
Magyar Nemzeti Múzeum

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(9.2 / 10) - 156 értékelés alapján
  Leírás
Az Unokák és nagyszülők hangversenyei 20 évvel ezelőtt, 1994-ben kezdődtek. Könnyen lehet, hogy akkori hallgatóink ma már saját gyermeküket hozzák el, hogy megismertessék őket a komolyzenével. Műsoraink szerkesztésének egyik legfontosabb alapelve, hogy olyan zenéket játsszunk a gyerekeknek, amelyek valamilyen módon kapcsolódnak az ő világukhoz, az ő érdeklődésükhöz, illetve olyan dolgokhoz, amelyeket ismerhetnek

Ezek között első helyen állnak a mesék, ezért tűzünk koncertjeink műsorára olyan zeneműveket, amelyek valamilyen meséhez kapcsolódnak. Csipkerózsika, Hüvelyk Matyi, a Szépség és a Szörnyeteg, vagy a kis kínai hercegnő jó ismerőse a gyerekeknek, így nyilván örömmel hallgatják majd a róluk szóló zenét. Hasonló a helyzet Csajkovszkij mese-balettjével, A hattyúk tavával is. A táncjáték teljes zenéjét természetesen nem tudjuk eljátszani, hosszú és fárasztó is lenne a gyerekek számára a tánc látványa nélkül. A hangversenyen közreműködő mesemondó előadóművész mondja el majd a mesének azokat a részleteit, amelyek a zenemű előadott részleteihez kapcsolódnak.

Műsor: Unokák és nagyszülők hangversenyei 1. Mesék zenében
M. Ravel: Lúdanyó meséi
P.I. Csajkovszkij: A hattyúk tava – balettzene Közreműködik: Korhecz Imola (mesélő) Vezényel: Csaba Péter
  Stáblista
Karmester 
Csaba Péter 
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?