Töltjük rögvest!
 
 

Last minute jegyek már 21:00 órától!

Nyertünk neked három órát!
A "PRICELESS" kódot használva már most vásárolhatsz holnap estére félárú színházjegyet! Kuponkódot alapvetően a Mastercard Priceless Specials-on keresztül szerezhetsz pontokért, ám most erre sincs szükséged: a kuponkód mezőt előre kitöltjük neked, így elég az érvényesítés gombra kattintanod vásárláskor! Próbáld ki most! A promóció részleteiről itt olvashatsz bővebben.

MÁV FESTETICS/2.
Festetics Palota

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Festetics-bérlet 2. Nem először kerül sor szerenád-estre a Festetics Palota falai között.

W. A. Mozart: Kis éji zene K. 525
B. Britten: Szerenád tenor hangra, kürtre és vonósokra, op. 31
J. Suk: Vonós szerenád Közreműködik: Mark Wilde (ének), Kovács Gergely (kürt)
Vezényel: Csaba Péter Nem először kerül sor szerenád-estre a Festetics Palota falai között. Ez a miliő, a régi korok előkelő zenés estélyeinek jellegzetes helyszíne szinte csábít arra, hogy e régi-új műfaj gazdag irodalmából válogassuk össze a koncert műsorát. A szerenád-irodalom három méltán híres, nagyszabású műve hangzik el hangversenyünkön. Mozart Kis éji zenéjét még a zene iránt nem érdeklődők is ismerik. A mindössze négy szólamra komponált mű nemes egyszerűséggel a zeneszerzői művészet egyik csúcspontja. Benjamin Britten a II. világháború tragikus időszakában komponálta életművének egyik kiemelkedő darabját, a Szerenádot. Klasszikus angol költők verseit zenésítette meg, a tenor szólót pedig különleges hangszínű együttes, egy szólókürttel kiegészített vonós zenekar öleli körül. Gyönyörű zene, amely különleges feladatot jelent mindkét szólista számára. Josef Suk cseh hegedűművész és zeneszerző Dvořák tanítványa volt, tanárához hasonlóan maga is a cseh nemzeti zene elkötelezettje. Szerenádja gyakran szerepel a híres vonós zenekarok műsorán. A kürtszólót zenekarunk szólókürtöse, Kovács Gergely adja elő.
  Stáblista
Vezényel 
Csaba Péter 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
1088, Pollack Mihály tér 3. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?