Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
HATAN PIZSAMÁBAN - KOMÉDIA
Ivancsics Ilona és Színtársai - Szentendre PMK

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Camoletti - HATAN PIZSAMÁBAN komédia két részben

Jacqueline és Bernard Párizs melletti lakásukban egy kellemes hétvége eltöltésére készülődnek. Mindenki pontosan megtervez mindent. Jacqueline rendbe teszi a házat, felkészül a hétvégi vacsorára és nagy izgalommal várja Robertet, a szeretőjét. 
Bernard, Jacqueline férje szintén mesterkedik valamiben és tervét izgatottan meséli el barátjának, Robertnek: szeretőjét Brigitte-et 
úgy állítja be feleségének, mintha Robert partnere lenne. 

Szerepcserék, félreértések, a nagy francia vígjáték írókhoz hűen (Molière, Feydeau) Camoletti zseniálisan keveri a szálakat. Ebből egy igazi vérbő, fergeteges komédia alakul ki. Szereplők:  Varga Bálint
                  Papp Gabi
                  Kancsár Orsolya
                  Rácz László
                  Kis Kata
                  Hardi Csaba
  Stáblista
Rendező 
Kancsár József 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?