Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
BARBARA - ROCK MUSICAL
Ivancsics Ilona és Színtársai - Szentendre PMK

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Ivancsics Ilona és színésztársai SZABÓ ELŐD - NAGY ISTVÁN: BARBARA Zenés színmű

Barbara története 1989 Erdélyben, a nagy változások évében indul. Egy fiatal lány története aki az életét övező káosz, és magánya ellenére csupán boldog szeretne lenni. De a politikai fordulatokat követően gyorsan kiderül, hogy a világ nem született újjá és a hatalom utáni vágy és a pénzéhség ÚJ szörnyekké tudja változtatni az embereket.  A darabban formálódó  konfliktusok a jó és a rossz harca, amelyből végül a hazugságot lebilincselő igazság és a magányt átölelő szeretet kerekedik felül és akkor mondhatnánk, hogy minden álmunk teljesült. De egy hollywood-i happy end-et mégsem öntünk a közönség nyakába, hanem inkább megfűszerezzük egy adag kárpát-medencei realizmussal, valóság szülte karcos humorral, és csavarunk a történeten még kettőt, hogy aztán legyen min elmélkednünk. Mindezt Szabó Előd virtuóz zenéje szövi át és teszi felejthetetlenné. A darab alkotói a marosvásárhelyi Szabó Előd, akivel pár éve az X-Faktor elődöntőjében találkozhattunk, valamint Nagy István, a Marosvásárhelyi Nemzeti színház egyik színész/író/dramaturgja. A rendező nem más, mint az Operettszínház művésze, a Nádasdy Kálmán-díjas Somogyi Szilárd, aki Marosvásárhelyen szerezte meg diplomáját.
  Szereposztás
Színész 
Patai Anna 
Színész 
Nádasi Veronika 
Színész 
Bardóczy Attila 
Színész 
Faragó András 
Színész 
Szolnoki Tibor 
Színész 
Bajza Viktória 
Színész 
Szabó Gyula Győző 
Színész 
Bodrogi Attila 
Színész 
Pirgel Dávid 
Színész 
Kékesi Gábor 
  Stáblista
Rendező 
Somogyi Szilárd 
Zenei vezető 
Lovas Gabriella 
Koreográfia 
Király Béla 
Jelmez 
Halasi Zsuzsa 
Asszisztens 
Márton Fruzsina 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?