Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
CONCERTO HEAVY METAL I. - DEVECSAI GÁBOR
Budapest Music Center

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
A Budapest Music Center kiváló helyszín a kísérleti, innovatív sorozatok számára, ahol a Concerto Budapest a 2014/2015-ös évadban egy igazán „ütős” sorozatot indít útjára. A zenekar minden évben egy-egy hangszercsoportot mutat be szólistái és az ő vendégeik segítségével – és mindig egy kicsit rendhagyó módon.

Ebben az évben a rézfúvósok kerülnek középpontba. Három estén át egy-egy hangszer köré szerveződik a program - a Trombita (Devecsai Gábor), a Kürt (Tóth Bálint) és a Harsona (Sztán Attila) köré. A Trombita program klasszikus szerzőkkel (Britten, Händel, Bach, Vivaldi) indít, majd a műsor második felében kortárs művek következnek, a záró darabtól pedig szó szerint még a lélegzetünk is elakad. Devecsai Gábor és a Trombita Közreműködik: Boldoczki Gábor Műsor: Britten: Fanfar Händel: d-dúr szvit Bach: d-moll hegedű kettősverseny (BWV 1043) Vivaldi: C-dúr kettősverseny trombitákra RV 537 - Hidas Frigyes: Trombitafantázia Liszt: Angelus Zarándy Ákos: Spürst Du Mein Herz? Zarándy Ákos: Breath Metal Ballad Közreműködik: Boldoczki Gábor, Klenyán Csaba, Zarándy Ákos, Bernáth Orsolya, Devecsai Gabriella
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet mindenképp nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis csak így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

A MüPában és a Zeneakadémián is csak papíralapon tudják elfogadni a jegyeket, ha viszont a Zeneházba mész, akkor nem muszáj nyomtatnod, okostelefonon is bemutathatod a jegyed. A többi koncerthelyszíntől még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, kérjük, ezügyben náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?