Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
ÚJ DIMENZIÓK III.
Liszt Ferenc Zeneakadémia - Zeneakadémia Nagyterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(9.3 / 10) - 194 értékelés alapján
  Leírás
Hangverseny a 90 éves Pierre Boulez tiszteletére

Új Dimenziók – a Concerto Budapest és az UMZE új közös sorozata a Zeneakadémián Keller András és Rácz Zoltán művészeti vezetésével azzal a céllal indul, hogy a XX-XXI. századi repertoárt a legszélesebb közönséggel megismertethesse. A két együttes már korábban is, több alkalommal együttműködött (UMZF zeneszerző verseny, Hommage à Ligeti életműsorozat) a jövőben pedig a korábbinál is szorosabb együttműködést tervez. Műsor:
BOULEZ Rituel  - In memoriam Bruno Maderna Incises (magyarországi bemutató) Sur Incises (magyarországi bemutató) Vezényel: Rácz Zoltán
  Stáblista
Vezényel 
Rácz Zoltán 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet mindenképp nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis csak így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

A MüPában és a Zeneakadémián is csak papíralapon tudják elfogadni a jegyeket, ha viszont a Zeneházba mész, akkor nem muszáj nyomtatnod, okostelefonon is bemutathatod a jegyed. A többi koncerthelyszíntől még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, kérjük, ezügyben náluk érdeklődj!
  Cím
1061, Liszt Ferenc tér 8. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?