Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
ÚJ DIMENZIÓK II.
Liszt Ferenc Zeneakadémia - Zeneakadémia Nagyterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(9.3 / 10) - 184 értékelés alapján
  Leírás
Új Dimenziók – a Concerto Budapest és az UMZE új közös sorozata a Zeneakadémián Keller András és Rácz Zoltán művészeti vezetésével azzal a céllal indul, hogy a XX-XXI. századi repertoárt a legszélesebb közönséggel megismertethesse. A két együttes már korábban is, több alkalommal együttműködött (UMZF zeneszerző verseny, Hommage à Ligeti életműsorozat) a jövőben pedig a korábbinál is szorosabb együttműködést tervez.

Műsor:
Durkó Zsolt:  Ludus Stellaris Solti Árpád:    Aktok Szőllőssy András: Addio  - Georgii Kroó in memoriam Veress Sándor: Concerto vonósnégyesre és zenekarra (magyarországi bemutató) Közreműködik: Keller Quartet, Keller András, Vezényel: Rácz Zoltán
  Stáblista
Vezényel 
Rácz Zoltán 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet mindenképp nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis csak így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

A MüPában és a Zeneakadémián is csak papíralapon tudják elfogadni a jegyeket, ha viszont a Zeneházba mész, akkor nem muszáj nyomtatnod, okostelefonon is bemutathatod a jegyed. A többi koncerthelyszíntől még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, kérjük, ezügyben náluk érdeklődj!
  Cím
1061, Liszt Ferenc tér 8. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?