Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
CONCERTO CLASSICO I. - ROST ANDREA
Liszt Ferenc Zeneakadémia - Zeneakadémia Nagyterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
November 18-án a Concerto Classico sorozatban Mozart és Gorecki művei csendülnek majd fel a Zeneakadémián. A Mozart koncertáriákat és Goreczki III szimfóniáját Keller András vezényli. Közreműködik Rost Andrea.

Műsor: Beethoven: I. szimfónia op. 21 Mozart: Non temer, amato bene – koncertária, K. 490             Bella mia fiamma – koncertária, K 528             Nehmt meinen Dank, ihr holden Gönner!, K. 383 Henryk Górecki: „A fájdalom dalai” - III. szimfónia op.36. Közreműködik: Rost Andrea Vezényel: Keller András
  Stáblista
Vezényel 
Keller András 
Énekes 
Rost Andrea 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet mindenképp nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis csak így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

A MüPában és a Zeneakadémián is csak papíralapon tudják elfogadni a jegyeket, ha viszont a Zeneházba mész, akkor nem muszáj nyomtatnod, okostelefonon is bemutathatod a jegyed. A többi koncerthelyszíntől még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, kérjük, ezügyben náluk érdeklődj!
  Cím
1061, Liszt Ferenc tér 8. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?