Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
CONCERTO RUSSO I. - AKIKO SUWANAI
Liszt Ferenc Zeneakadémia - Zeneakadémia Nagyterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(9.3 / 10) - 233 értékelés alapján
  Leírás
Keller András a Kamaraműhely vezetőjeként, mint az egyetem karizmatikus oktatója eddig is jelentős szerepet töltött be a Zeneakadémia életében. A Concerto Budapest 2013 őszétől a Zeneakadémia rezidens zenekaraként működik, a szimfonikus repertoárt elsősorban a Keller András által rigorózus igényességgel vezetett együttes nagytermi előadásai képviselik.

Műsor: LUTOSŁAWSKI Gyászzene Bartók Béla emlékére MENDELSSOHN e-moll hegedűverseny CSAJKOVSZKIJ V. szimfónia op.64   Közreműködik: Akiko Suwanai Vezényel: Keller András
  Stáblista
Vezényel 
Keller András 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet mindenképp nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis csak így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

A MüPában és a Zeneakadémián is csak papíralapon tudják elfogadni a jegyeket, ha viszont a Zeneházba mész, akkor nem muszáj nyomtatnod, okostelefonon is bemutathatod a jegyed. A többi koncerthelyszíntől még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, kérjük, ezügyben náluk érdeklődj!
  Cím
1061, Liszt Ferenc tér 8. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?