Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
LISZT FERENC KAMARAZENEKAR, NING FENG (HEGEDŰ), MENDELSSOHN, SARASATE, CSAJKOVSZKIJ
Liszt Ferenc Zeneakadémia - Nagyterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Technikai tudása és a hegedűirodalom nagyszerű alkotásainak költői, kifejező előadásmódja a fiatal generáció egyik legizgalmasabb zenészévé tették a versenygyőztes Ning Feng hegedűművészt.

A Kínában született, Londonban tanult muzsikus jelenleg Berlinben él, s innen kel útra, hogy koncerteket és szólóesteket adjon szerte a világban. 1721-ben készült ún. „MacMillan” Stradivari hegedűn játszik a hongkongi székhelyű Premiere Performances nevű szervezet közreműködése révén. Feng olyan rangos versenyek díjazottja, mint a Hannoveri, a Queen Elisabeth, a Yehudi Menuhin Nemzetközi Hegedűversenyek, s 2005-ben megnyerte az új-zélandi Michael Hill Nemzetközi Hegedűversenyt és 2006-ban a Nemzetközi Paganini Versenyt. A Szecsuáni Zeneművészeti Konzervatóriumban, majd a londoni Royal Academy of Music-on tanult, ahol ő lett az első diák, akinek a diplomahangversenyét maximális pontszámra értékelték. Az elmúlt évadokban Feng olyan zenekarokkal lépett fel, mint a Budapesti Fesztiválzenekar Fischer Iván vezényletével, az Orosz Állami Szimfonikusok Vladimir Jurowskival és a Strasbourgi Filharmonikus Zenekarral. A közönség hallhatta őt a Sydney Operaházban, a Moszkvai Konzervatórium Nagytermében, a bécsi és a berlini Konzerthausban, a shanghai Oriental Művészeti Központban illetve a pekingi Nemzeti Előadó-művészeti Központban. Szólistaként olyan neves fesztiválokon és sorozatokon koncertezett, mint a Vancouveri Szólóestek, a hongkongi Nemzetközi Kamarafesztivál, a Prágai Tavasz vagy a Schleswig-Holstein fesztivál. Műsor: Felix Mendelssohn: h-moll vonósszimfónia No.10
Felix Mendelssohn: d-moll hegedűverseny
Camille Saint Saens: Bevezetés és rondó capriccioso (vonószenekari átirat) ***** Pjotr Iljics Csajkovszkij: Firenzei emlék, Op.70 (vonószenekari átirat) Közreműködik:
Ning Feng (hegedű)
Liszt Ferenc Kamarazenekar (művészeti vezető: Rolla János) További információ:
http://www.lfkz.hu/modules/calendar/oneitem.php?searchname=2015-02-11-zeneakademia-berlet-201415-iv--88
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Ezen az előadóhelyen a jegyed bemutathatod a mobilod kijelzőjén, vagy kinyomtatva, papíron is.
  Cím
1061, Liszt Ferenc tér 8. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?