Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
MÉLYVÍZ CSAK KEZDŐKNEK!
IMPRÓ - IMPRÓ.

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés

(7.8 / 10) - 8 értékelés alapján
  Leírás
Június 19-én nyilvános bemutató órával zárja a „tanévet” a Momentán Nyitott impró képzés csapata, azaz az október eleje óta az impró technikákkal és játékokkal ismerkedő, igazi közösséggé formálódott csoport.

Ezek az élet minden tájáról érkező civil emberek közel egy év tanulás után – és az áprilisi első Mélyvíz nagy sikerén felbuzdulva – másodszor is kiállnak a nagyérdemű elé, hogy megmutassák, mit tanultak az impróról, önmagukról és a közös építkezésről. Megmutatják, hogy mernek hibázni és kockáztatni, mernek nevetni és nevettetni, hogy tudják mi az expozíció, fordulat és lezárás és hogy játszani: jó dolog.

Ez az előadás nem csak barátoknak szól, hanem mindenkinek, aki kíváncsi arra, hogy lehet ennyi idő alatt improvizációs játékokon és gyakorlatokon keresztül megtanulni egymásra figyelni, önmagunkra figyelni, a pillanatban létezni, és megtanulni azt, hogyan meséljünk közösen történetet szórakoztatóan.

  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Hogy tetszett?