Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
FRÖCCS - VÁLÁS-MENEKÜLÉS VAGY MEGOLDÁS?
IMPRÓ - IMPRÓ.

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(9.0 / 10) - 138 értékelés alapján
  Leírás
Május 9-ei estünk témája: Válás – Menekülés vagy megoldás?Szeretsz te még egyáltalán? Tényleg jobb, ha elválunk? Vagy tehetnénk még valamit? Akarsz te még egyáltalán tenni ezért? Van valakid? Mi lesz a gyerekekkel? Ki tehet az egészről? Tehet erről valaki? Mentsük meg a kapcsolatot? Vagy az már rég rossz, ha meg kell menteni? Hol rontottuk el? A családod a hibás. Neked semmi se jó. Régen minden olyan szép volt. Hogy jutottunk idáig?!?
Váljunk, vagy ne váljunk, az itt a kérdés. Van, akinek válni kéne, de inkább beleragad egy pusztító kapcsolatba, van, aki meg túl könnyen választja ezt az utat. Mikor jó megoldás, mikor nem? Mit változtat, ha van gyerek? Mi van, ha az egyik válni akar, a másik nem? Impró arról, hogyan jutunk el a döntésig, mitől romolhat el a párkapcsolat és mikor mi lehet a kiút. Segít nekünk tisztán látni F. Várkonyi Zsuzsa pszichológus.

A Fröccs című előadásban a Momentán Társulat mindennapi élethelyzetekre improvizál. A téma mindig más, de a módszer közös: jellegzetes szituációkat, életszerű jeleneteket játszunk a jól ismert problémák kapcsán, mindig az adott közönség ötletei alapján. Bemutatunk alternatív viselkedési formákat, végigjárjuk egy-egy helyzet több különböző lehetséges kimenetét. Követhetjük mindennapi hőseink útját a jövőbe, vagy éppen visszamehetünk a múltba, hogy felderítsük: mi az oka ismétlődő konfliktusaiknak, hol gyökereznek rosszul működő viselkedési mintáik. Az imprószínházi eszközök és a közönség ötletei, tapasztalatai minden este új darabot írnak. Célunk, hogy humorral, nyitottsággal és empátiával nézzünk rá problémáinkra.

Egyedi recept a la Momentán: 1 deci pszichológia, 2 deci játék.
Megnevettet és felszabadít. Néha kicsit fejbe vág, de már alig várod a következőt.
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Hogy tetszett?