Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
GÖRDÜLŐ TÁNCCSOPORT - SHOW
Latinovits Zoltán Játékszín, Veszprém - Játékszín

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Fennállásának 15. évfordulóját ünnepli a Gördülő Tánccsoport, ahol minden táncos kerekes székkel közlekedő mozgássérült. A speciális koreográfiát igénylő előadásaik a nemzetközi táncvilág különleges színfoltjai.A Gördülő Show színes repertoárján a legkülönfélébb stílusú és műfajú táncok szerepelnek a néptánctól a kán-kánig, a keringőtől a modern showtáncig. A csapat számtalan sikert ér az elmúlt esztendőkben, s több elismerést is kapott. A 2002-ben Veszprémben megrendezett Országos Kortárs Összművészeti Fesztiválon elnyerték „Post Scriptum”díjat. Egy év múlva részt vehettek az osztrák nagykövetség bálján a Szépművészeti Múzeumban. A Pannon GSM Példakép Alapítványa 2005-ben kitüntette Sárai Ritát, a csoport művészeti vezetőjét, koreográfusát. Ezután pedig 2007-ben Zsófia spanyol királyné tiszteletére táncolhattak.

A Gördülő Tánccsoport előadásai mindig bizonyítják a nézőknek, hogy a kerekes székbe kényszerült emberek is tudnak teljes életet élni, fizikai korlátaikat legyőzve értékes, maradandó művészi alkotást, szórakoztató produkciót képesek létrehozni a közönség és önmaguk örömére.
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Ez emailben kapott elektronikus utalványt kinyomtatva és a pénztárban bemutatva fogod megkapni a jegyed.

Ha nem szeretnél, vagy nem tudsz nyomtatni, a Veszprémi Petőfi Színházban elég, ha az utalványt bemutatod okostelefonon a pénztárban.
  Cím
Veszprémi Petőfi Színház, 8200 Veszprém, Óvári Ferenc utca 2 Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?