Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
FRÖCCS - MIÉRT NEM TALÁLOM AZ IGAZIT?
IMPRÓ - IMPRÓ.

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(9.1 / 10) - 157 értékelés alapján
  Leírás
Fröccs interaktív lélekbúvárkodás Pszichológus: F. Várkonyi Zsuzsa

Április 27-ei estünk témája: Miért nem találom az Igazit?

Hogy lehetek ilyen peches? Miért mindig a bunkó pasikat fogom ki? Hogy tervezzek családot, amíg nincsen társam? Nem hittem, hogy ezt kell mondanom, de tényleg minden nő kurva. 30 fölött a jó pasik elkeltek. Hol vannak a normális nők, akik nem hisztisek, nem követelőzők, nem sárkányok? És hol vannak a normális pasik?Meddig kéne még várnom?Én komolyan mindent megpróbáltam már. Tényleg nem kellek senkinek? Én csinálok rosszul valamit? Miért nem találom az Igazit?!? Este az egyedülállókról, a keresőkről, a továbbállókról, a kritikusokról, az idealistákról – és arról, hogy hogyan tovább.

Az évadra tervezett előadások témáit itt megtalálod.

A Fröccs című előadásban a Momentán Társulat mindennapi élethelyzetekre improvizál. A téma mindig más, de a módszer közös: jellegzetes szituációkat, életszerű jeleneteket játszunk a jól ismert problémák kapcsán, mindig az adott közönség ötletei alapján. Bemutatunk alternatív viselkedési formákat, végigjárjuk egy-egy helyzet több különböző lehetséges kimenetét. Követhetjük mindennapi hőseink útját a jövőbe, vagy éppen visszamehetünk a múltba, hogy felderítsük: mi az oka ismétlődő konfliktusaiknak, hol gyökereznek rosszul működő viselkedési mintáik. Az imprószínházi eszközök és a közönség ötletei, tapasztalatai minden este új darabot írnak. Célunk, hogy humorral, nyitottsággal és empátiával nézzünk rá problémáinkra.

Egyedi recept a la Momentán: 1 deci pszichológia, 2 deci játék.
Megnevettet és felszabadít. Néha kicsit fejbe vág, de már alig várod a következőt.
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Hogy tetszett?