Töltjük rögvest!
 
 

Last minute jegyek már 21:00 órától!

Nyertünk neked három órát!
A "PRICELESS" kódot használva már most vásárolhatsz holnap estére félárú színházjegyet! Kuponkódot alapvetően a Mastercard Priceless Specials-on keresztül szerezhetsz pontokért, ám most erre sincs szükséged: a kuponkód mezőt előre kitöltjük neked, így elég az érvényesítés gombra kattintanod vásárláskor! Próbáld ki most! A promóció részleteiről itt olvashatsz bővebben.

BREINER TAMÁS MENTALISTA: HATODIK -? ÚJRATÖLTVE
Spinoza Ház - Spinoza terem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Képzeljen el valakit, aki képes elméje legrejtettebb zugaiból előhúzni elfelednek hitt emlékeket, befolyásolni a véletlent, a szabad akaratot és a jövőbe látni. Ezen az estén részese lehet egy szórakoztató utazásnak, melynek során Breiner Tamás a hatodik érzék segítségével egy teljesen új szórakoztató műfajt teremt. Tamás hihetetlen produkciói közvetlen és személyes módon érintik meg a közönséget. Misztikum, humor és borzongás az intellektuális kihívások kedvelőinek.
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha nem szeretnéd, vagy nem tudod kinyomtatni a jegyed, Spinozában elég, ha okostelefonon bemutatod, vagy bemondod a jegyvásárlásnál használt adatokat.
  Hogy tetszett?