Töltjük rögvest!
 
 

Last minute jegyek már 21:00 órától!

Nyertünk neked három órát!
A "PRICELESS" kódot használva már most vásárolhatsz holnap estére félárú színházjegyet! Kuponkódot alapvetően a Mastercard Priceless Specials-on keresztül szerezhetsz pontokért, ám most erre sincs szükséged: a kuponkód mezőt előre kitöltjük neked, így elég az érvényesítés gombra kattintanod vásárláskor! Próbáld ki most! A promóció részleteiről itt olvashatsz bővebben.

SPIRÓ GYÖRGY ÉS GÁLFFI LÁSZLÓ ESTJE: KI VOLT LÉNÁRD SÁNDOR?
Spinoza Ház - Spinoza terem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Lénárd Sándor (Budapest, 1910 – Brazília, 1972) német, latin, magyar, olasz és angol nyelven publikáló orvos, költő, író, zongorista, polihisztor, humanista.„Voltam kukta, mértem házról házra járva vérnyomást, voltam a Római Magyar Akadémia orvosa, koldultam. Írtam még – másoknak – művészettörténeti, archeológiai, orvosi disszertációkat. Brazíliában mint egy ólombánya mindenesorvosa kezdtem, betegápolói fizetéssel.”
  Szereposztás
Színész 
Spiró György 
Színész 
Gálffi László 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha nem szeretnéd, vagy nem tudod kinyomtatni a jegyed, Spinozában elég, ha okostelefonon bemutatod, vagy bemondod a jegyvásárlásnál használt adatokat.
  Hogy tetszett?