Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
AHOGYAN A VÍZ TÜKRÖZI AZ ARCOT
Ruszt József Stúdió Színház

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.5 / 10) - 390 értékelés alapján
  Leírás
Fazakas Misi: Ahogyan a víz tükrözi az arcot
Az előadást 14 év alatti nézőknek nem ajánljuk!„Anyu. Félek. Sötét van. Hallasz engem? Figyelsz most rám?” (Osonó)

„De tudnod kell, hogy van benned is, mint minden emberben, valami halhatatlan. A világ a tiéd is!” (Márai Sándor)

Megérett bennünk a vágy, hogy megmérjük a minket körülvevő társadalom lázát és erről beszéljünk a színház eszközeit felhasználva. Előadásunk dokumentarista jellegű, amely a fiatalokat érintő társadalmi- szociális problémákat kutatjuk, így a magányos gyerekek, a tehetetlen szülők, a kiszolgáltatott fiatalok és saját magunk történeteit szőttük színházi eseménnyé, folyamatosan keresve a magunkkal, nézőinkkel és AZ Istennel való találkozás lehetőségét. Hosszú beszélgetéseink és egyéni megnyilatkozásaink eredménye egy közös forgatókönyv lett. Ennek színházi térbe helyezésekor megtapasztaltuk a közösségi alkotás és határaink feszegetésének élményét, létrehozva lelkünk rezdüléseinek derűs vízióját és megmutatva arcainkat, ahogyan a víz tükrözi azokat.

A sepsiszentgyörgyi Osonó független színház egy alternatív színházi kezdeményezés Erdélyben, amely szellemi műhelyként teret kíván adni a fiatalok kortárs színházi kísérleteinek. A létrejövő előadásokon túl, a társulat keresztényi értékrendje és pedagógiai célja a fiatalok színházon keresztül történő nevelése és megszólítása annak érdekében, hogy felelős emberként, értéket teremtő közösségekben keressék meg helyüket a társadalomban.
Előadásainkat mind a világ nagyvárosaiban, Bangkoktól Hamburgig, mind Erdély számos településén bemutattuk már, különös tekintettel a szórványtelepülésekre. Társulatunk 16 hazai és nemzetközi díjat tudhat magáénak, legutóbbi a Nemzeti Erőforrás Minisztérium Csokonai Vitéz Mihály közösségi díja, amely a legmagasabb elismerés a független színházi szférában, Magyar nyelvterületen, és amelyet AZ elmúlt évek kimagasló kulturális tevékenységéért kapott meg AZ Osonó csapata.

Díjak:
• Kelet és Közép Európa egyetlen meghívott képviselője a dániai VII. NEATA Nemzetközi Színházi Fesztiválra (2012. július 31- augusztus 5)
• Kelet és Közép Európa egyetlen meghívott képviselője a belgiumi Estivades CIFTA 2012 Nemzetközi Színházi Fesztiválra (2012. augusztus 3- 10)
• Románia egyetlen meghívott képviselője a monacói 15. Amatőr Színházak Világfesztiválra (2013. Augusztus 18-29)
Vendégszereplések:
Erdély: Marosfő, Csíkszereda, Szilágycseh, Zilah, Marosvásárhely, Kolozsvár, Nagyvárad, Barót, Kézdivásárhely, Nagyenyed, Nagyszeben, Gyulafehérvár, Déva, Vajdahunyad, Szatmárnémeti, Székelyudvarhely, Bodok, Uzon, Sepsibükszád, Angyalos, Brassó, Kőhalom, Sepsikőröspatak, Csíkszentmihály, Gelence, Szováta, Erdőszentgyörgy, Vargyas, Oroszhegy, Csíkszentgyörgy, Zágon, Kovászna
Románia: Jászvásár
Magyarország: Budapest, Szentes, Jászberény, Jászfényszarú, Jászárokszállás, Balassagyarmat, Hódmezővásárhely, Törökszentmiklós, Miskolc, Debrecen, Egervár, Celldömölk
Szlovákia: Komárom, Somorja
Németország: Hamburg
Dánia: Sonderborg
Belgium: Marche-en-Famenne
Csehország: Prága
Thaiföld: Bangkok, Pathum Thani

Szereposztás: Bartha Levente, Benedek Patrik, Bilibok Apollónia, Kerekes-Salamon Csilla, Daragics Bernadett, Fleckhammer Éva, Mucha Oszkár-Hunor, Sukkaew Bas Phanuwat, Wonwai A Tawirak

Az előadás -Fazakas Misi ötlete alapján- a csapat improvizációiból született.

Rendező: Fazakas Misi
Fény: Eduard Gavriloiu
Hang: Eduard Gavriloiu
Video: Stibál Róbert
Technika: Szőcs Tamás
  Jegynyomtatásról
Ez emailben kapott elektronikus utalványt kinyomtatva és a pénztárban bemutatva fogod megkapni a jegyed, amivel bemehetsz az előadásra.

Ha nem szeretnél, vagy nem tudsz nyomtatni, a Kecskeméti Katona József Színházban elég, ha az utalványt bemutatod okostelefonon a pénztárban.
  Cím
6000, Katona József tér 5. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?