Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
SHAKESPEARE IN LOVE...
Ruszt József Stúdió Színház

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.5 / 10) - 390 értékelés alapján
  Leírás
Shakespeare in love or love in Shakespeare or what you Will vagy amit akartok„A Shakespeare in love or love in Shakespeare or what you Will vagy amit akartok” egy montázs-előadás a szerelemről, ahogyan azt W.Shakespeare három vígjátékának (Ahogy tetszik,Vízkereszt,Szentivánéji álom) különböző narratív szálaiban felfedezni véltük. Előadásunkban a szálak összegabalyodnak,néha egymást követően,néha párhuzamosan futva,a színészek által szerzett és énekelt/játszott zenével kísérve. Sokféle inkarnációja van a szerelemnek, maga Shakespeare is sokkal többet tudott életre kelteni precíz költői szikéjével, mint ahányra mi itt az előadásban vállalkozni tudunk, és azt sem állítjuk, hogy amit állítunk a szerelemről a felmutatott esetekben, az mind helyénvaló vagy kötelező érvényű, de reményeink szerint mégis jelként szolgálhat. Néha intő és elrettentő, néha reménykeltő, néha csak figyelemfelkeltő – jel. Ez a jelgyűjtemény pedig néha gordiuszi csomóként hat, de végül, mint egy jó matróz-csomó, reméljük egy húzással kioldódik majd. Hogy Shakespearenél maradjak: a többi néma csend. Vagy amit akartok.”
(Köllő Csongor)

Szereplők: Bíró Júlia, Molnár Enikő, Nánási Brigitta, Nagy-Pál Réka, Pákai Zsuzsanna, Pál Attila, Okos Attila, Puzsa Patricia, Zongor Réka, Rácz Endre

Plakátterv: Csibi László. Támogató: Antares
Rendező: Köllő Csongor
Jelmeztervező: Rákossy Renáta
Technikai munkatárs: Almási Attila
Az előadás hossza kb. 105 perc (szünet nélkül).
  Stáblista
Rendező 
Köllő Csongor 
Jelmez 
Rákossy Renáta 
  Jegynyomtatásról
Ez emailben kapott elektronikus utalványt kinyomtatva és a pénztárban bemutatva fogod megkapni a jegyed, amivel bemehetsz az előadásra.

Ha nem szeretnél, vagy nem tudsz nyomtatni, a Kecskeméti Katona József Színházban elég, ha az utalványt bemutatod okostelefonon a pénztárban.
  Cím
6000, Katona József tér 5. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?