Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
SZATHMÁRI BOTOND: A HAGYOMÁNY ÚTJÁN – HAMVAS BÉLA BÖLCSELETÉNEK TENGELYE
Eötvös 10 Közösségi és Kulturális Színtér - Kamaraterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Távoli helyekre vezető előadássorozat olyan klasszikus utazásokról, melyeket végigjárva az ember saját belső világába is betekintést nyer. A hagyomány útján, a normális ember felé - Hamvas Béla bölcseletének tengelye
Előadó: Szathmári Botond vallásfilozófus

Az előadás a válságelemzésből elindulva végigköveti Hamvas Béla szellemi útját az egyetemes hagyomány megtalálásáig, bejárva a világ szent tanításainak köreit, végül bemutatja a hamvasi normális ember lényegét.

Szathmári Botond a Tan Kapuja Buddhista Főiskola tanára. Fő kutatási területe a tibeti kultúra és a XIX. századi európai élet- és egzisztenciafilozófia. 27 éve, Dr. Szilágyi Imre vezetésével, megalapították a Hamvas Béla Kört, ami azóta is töretlenül működik. Több, Hamvasnak szentelt kötet szerkesztője, és mintegy tucat tanulmányt írt Hamvas bölcseletéről különböző kötetek, folyóiratok számára. 2012-ben Hamvas Béla-díjat kapott.
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Az Eötvös 10-ben egyelőre csak nyomtatott jeggyel tudnak beengedni az előadásra.
  Cím
1067 Budapest, Eötvös u. 10 Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?