Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
ELŐADÁSOKK DR. ALMÁSI KITTI -ÖNMEGVALÓSÍTÁS A PÁRKAPCSOLATOKBAN
Eötvös 10 Közösségi és Kulturális Színtér - Színházterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Önmegvalósítás a párkapcsolatokban

dr. Almási Kitti klinikai szakpszichológus előadásaJellemző probléma, hogy a párkapcsolatok nem feltétlenül a másik személy megismerésén és elfogadásán alapulnak, hanem egy helyzetet választanak az emberek. Szeretnének szeretve lenni, szeretnének valaki társaként megjelenni, a magányosságot elkerülni vagy családot alapítani. Hosszú távon azonban ez gátja lehet az önmegvalósításnak és a párkapcsolati harmóniának, ezért időről-időre hullámvölgybe kerül a kapcsolat. Előbb vagy utóbb, de nem lehet megspórolni, hogy megismerjük a társunkat, és összhangba hozzuk az együttélésre vonatkozó elképzeléseinket.

Dr. Almási Kitti 1998-ban végzett az ELTE pszichológia szakán. Ezt követően a Semmelweis Egyetem Doktori Iskolájának ösztöndíjas hallgatója volt, majd 2003-ban Ph.D. fokozatot szerzett. 2004-ben tette le klinikusi szakvizsgáját. 2000-től az Országos Pszichiátriai és Neurológiai Intézetben (Lipótmező) dolgozott, a III-as Pszichiátriai Ambulancián. Az intézet bezárása óta magánpraxist folytat. Szakterületét tekintve kezdetben főként drogproblémákkal küzdő betegekkel foglalkozott, majd inkább a szexuális bántalmazást, zaklatást elszenvedett nők és férfiak terápiája töltötte ki ideje nagy részét. Jelenleg a hangulat- és szorongásos zavarok tartoznak fő terápiás területei közé.

Emellett a család-, párterápiás módszert is alkalmazza, házassági, párkapcsolati problémák, kommunikációs zavarok, evészavarok kezelésekor. Dr. Almási Kittit különösen elismert szaktudása miatt sokat foglalkoztatják a médiában, igen népszerű az olvasók és tv-nézők körében.
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Az Eötvös 10-ben egyelőre csak nyomtatott jeggyel tudnak beengedni az előadásra.
  Cím
1067 Budapest, Eötvös u. 10 Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?