Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
FRÖCCS - LESZ-E GYEREK?
IMPRÓ - IMPRÓ.

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(9.0 / 10) - 138 értékelés alapján
  Leírás
Fröccs
interaktív lélekbúvárkodás

Pszichológus: F. Várkonyi ZsuzsaMárcius 22-ei estünk témája: Lesz-e gyerek?

Mi van, ha nem megy? Mi van, ha nem jön össze a gyerek? Ki a hibás? Van-e hibás? Miért pont velünk történik ez? Meg tudsz nekem bocsátani? És te meg tudsz magadnak? Lehet-e így teljes az élet? Hogyan tovább? Küzdjünk, vagy elfogadjuk? Lombik program? Fogadjunk örökbe? Ugyanazt akarjuk egyáltalán? Ki mondja meg, hogy mi a jó? Mi van, ha nem jön össze a gyerek?
Félelmek, kiutak, lehetőségek. Játszik a Momentán, segít F. Várkonyi Zsuzsa pszichológus.

Egy életen át tartó emberi viszony, tele szeretettel, örömmel, drámával, konfliktussal, áldozattal, árulással. Mégis sokkal kevesebb figyelmet kap, mint a szerelem, a párkapcsolat. Február 27-én a barátságról játszunk.

A Fröccs című előadásban a Momentán Társulat mindennapi élethelyzetekre improvizál. A téma mindig más, de a módszer közös: jellegzetes szituációkat, életszerű jeleneteket játszunk a jól ismert problémák kapcsán, mindig az adott közönség ötletei alapján. Bemutatunk alternatív viselkedési formákat, végigjárjuk egy-egy helyzet több különböző lehetséges kimenetét. Követhetjük mindennapi hőseink útját a jövőbe, vagy éppen visszamehetünk a múltba, hogy felderítsük: mi az oka ismétlődő konfliktusaiknak, hol gyökereznek rosszul működő viselkedési mintáik. Az imprószínházi eszközök és a közönség ötletei, tapasztalatai minden este új darabot írnak. Célunk, hogy humorral, nyitottsággal és empátiával nézzünk rá problémáinkra.

Egyedi recept a la Momentán: 1 deci pszichológia, 2 deci játék.
Megnevettet és felszabadít. Néha kicsit fejbe vág, de már alig várod a következőt.
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Hogy tetszett?