Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
KLASSZIKON - CROSSOVER OPERA
Eötvös 10 Közösségi és Kulturális Színtér - Színházterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Klasszikon „ahol a klasszikusok a XXI. század nyelvén szólnak”
Jegyeket elővételben a koncertet megelőző napig lehet vásárolni. Az elővételes jegyvásárlás menete: -helyezze el a kosárban a megvásárolni kívánt jegyeket, -válassza ki az elővétel opciót. Így tudja a kedvezményes árat fizetni belépőkért. Szórakoztató crossover est, melyben az operaslágerek és a könnyűzene hangzásvilága találkozik.

A Klasszikon együttes a crossover opera első hazai képviselője. Sebők Monika operaénekesnő jazz quartettjével Verdi, Puccini, Mozart, Bizet és más klasszikus mesterek zenéjét könnyedségében igényes zenei csemegeként tálalja, korunk hangszereire áthangszerelve, és friss lüktetéssel átitatva a zeneműveket. A jól ismert operaslágerek feldolgozásai, melyeket a legkülönbözőbb populáris zenei műfajok (a jazz, a swing, a blues, a rock’n’ roll, a szalonzene és a musical) stílusjegyeivel fűszereztek meg, mind a klasszikus, mind a könnyűzene közönségének különleges zenei élményt nyújtanak, a zenei világok közti izgalmas határmezsgyén kalandozva.

Közreműködik:

Sebők Mónika – ének /lead vocal

Nagy László Adrián – zongora/piano

Tiba Sándor – dob/ drums

Zsemlye Sándor – szaxofonok /saxophones

Martos Attila – bőgő, basszusgitár/double bass, bass guitar)
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Az Eötvös 10-ben egyelőre csak nyomtatott jeggyel tudnak beengedni az előadásra.
  Cím
1067 Budapest, Eötvös u. 10 Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?