Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
FRÖCCS - NEKED MI A BARÁTSÁG?
IMPRÓ - IMPRÓ.

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(9.1 / 10) - 157 értékelés alapján
  Leírás
Fröccs
interaktív lélekbúvárkodás

Pszichológus: F. Várkonyi ZsuzsaFebruár 27-ei estünk témája: Neked mi a barátság?

És ki neked a barát? Akire mindig számíthatsz? Aki ismeri minden titkodat? Aki igazi lelki társ? Vagy aki szembesít azzal, ha épp nagy hülyeséget készülsz elkövetni? Mi neked a barátság? Mi az, amit elvárhatsz, mi az, ami fáj? Mit érzünk árulásnak, cserbenhagyásnak, kihasználásnak? Van-e úgy, hogy versenyeztek, rivalizáltok, legjobb ellenségek vagytok? Mi tart össze titeket? És mi választ el? Elmúlik, vagy elrontjuk? Van-e úgy, hogy el kell engedned valakit? Hogy alakul át egy barátság, ha belép az életedbe a család? Van-e férfi-női barátság? Van-e barátság egy életen át, vagy minden életszakaszban másra van szükségünk? Neked mi a barátság?

Egy életen át tartó emberi viszony, tele szeretettel, örömmel, drámával, konfliktussal, áldozattal, árulással. Mégis sokkal kevesebb figyelmet kap, mint a szerelem, a párkapcsolat. Február 27-én a barátságról játszunk.

A Fröccs című előadásban a Momentán Társulat mindennapi élethelyzetekre improvizál. A téma mindig más, de a módszer közös: jellegzetes szituációkat, életszerű jeleneteket játszunk a jól ismert problémák kapcsán, mindig az adott közönség ötletei alapján. Bemutatunk alternatív viselkedési formákat, végigjárjuk egy-egy helyzet több különböző lehetséges kimenetét. Követhetjük mindennapi hőseink útját a jövőbe, vagy éppen visszamehetünk a múltba, hogy felderítsük: mi az oka ismétlődő konfliktusaiknak, hol gyökereznek rosszul működő viselkedési mintáik. Az imprószínházi eszközök és a közönség ötletei, tapasztalatai minden este új darabot írnak. Célunk, hogy humorral, nyitottsággal és empátiával nézzünk rá problémáinkra.

Egyedi recept a la Momentán: 1 deci pszichológia, 2 deci játék.
Megnevettet és felszabadít. Néha kicsit fejbe vág, de már alig várod a következőt.
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Hogy tetszett?