Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
KUMBH MELA, A HINDU ZARÁNDOKLAT RÁCZ GÉZA ELŐADÁSA
Eötvös 10 Közösségi és Kulturális Színtér - Kamaraterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Távoli helyekre vezető előadássorozat olyan klasszikus utazásokról, melyeket végigjárva az ember saját belső világába is betekintést nyer.

Előadó: Rácz Géza filozófus, hindu szerzetesA szent Gangesz folyóban vesznek rituális fürdőt jógik, szádhuk, remeték és hívők milliói a világ legnagyobb tömeges zarándoklata során. A bolygók és a csillagok állásának megfelelően India négy szent helyén ünneplik. Eredete az ősi védikus korszakig, a hindu mitológia egyik népszerű teremtéstörténetéig nyúlik vissza.

Rácz Géza a Hindu-Magyar Kulturális Alapítvány kurátor elnöke, egyetemi óraadó, több folyóirat főszerkesztője. A hinduizmus bhakti iskolájának beavatottjaként beszél a többezer éves indiai vallás múltjáról és jelenéről. Jegyár: 1200 Ft (Eötvös10-kártyával 15% kedvezmény) Diák/nyugdíjas jegyár, valamint terézvárosi lakosoknak: 800 Ft
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Az Eötvös 10-ben egyelőre csak nyomtatott jeggyel tudnak beengedni az előadásra.
  Cím
1067 Budapest, Eötvös u. 10 Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?