Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
FRÖCCS - CSALSZ VAGY CSALNAK?
IMPRÓ - IMPRÓ.

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(9.1 / 10) - 137 értékelés alapján
  Leírás
Fröccs interaktív lélekbúvárkodás Pszichológus: F. Várkonyi Zsuzsa

Február 14-ei estünk témája: Csalsz vagy csalnak?

Honnan tudod, hogy bízhatsz-e a szerelmedben? Tehetsz-e arról, ha megcsalnak? Meg lehet-e ezt bocsátani? Válóok vagy együtt lehet utána maradni? Tudni akarnád vagy inkább hallgassa el örökre? Vagy mi van, ha épp te csábultál el? Pillanatnyi fellángolás? Vagy beleszerettél valakibe? Vagy az egésznek nincs is akkora jelentősége? Kaland vagy menekülés? Őszinteség vagy hazugság? Miért lép félre a férfi és miért a nő? Hogyan lép félre a férfi és hogyan a nő? Van-e olyan, hogy „indokolt” megcsalás? Vannak-e notórius megcsalók? Párhuzamos kapcsolatok, szeretők és házastársak. Több közöd van hozzá, mint gondolnád.

A Fröccs című előadásban a Momentán Társulat mindennapi élethelyzetekre improvizál. A téma mindig más, de a módszer közös: jellegzetes szituációkat, életszerű jeleneteket játszunk a jól ismert problémák kapcsán, mindig az adott közönség ötletei alapján. Bemutatunk alternatív viselkedési formákat, végigjárjuk egy-egy helyzet több különböző lehetséges kimenetét. Követhetjük mindennapi hőseink útját a jövőbe, vagy éppen visszamehetünk a múltba, hogy felderítsük: mi az oka ismétlődő konfliktusaiknak, hol gyökereznek rosszul működő viselkedési mintáik. Az imprószínházi eszközök és a közönség ötletei, tapasztalatai minden este új darabot írnak. Célunk, hogy humorral, nyitottsággal és empátiával nézzünk rá problémáinkra.

Egyedi recept a la Momentán: 1 deci pszichológia, 2 deci játék.
Megnevettet és felszabadít. Néha kicsit fejbe vág, de már alig várod a következőt.
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Hogy tetszett?