Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
ELŐADÁSOKK DR. ZACHER GÁBOR MINDENNAPI FÜGGŐSÉGEINK
Eötvös 10 Közösségi és Kulturális Színtér - Kamaraterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Szenvedélybetegségeinkről tabuk nélkül
A függőség mára szerves része az életünknek. Ránk talál, körülvesz, nem ereszt. De mi rejlik a háttérben? Dr. Zacher Gábor, a Péterfy Sándor utcai Kórház klinikai toxikológiai osztályának főorvosa segít eligazodni függőségeink labirintusában.
Az előadás résztvevői hallhatnak a kémiai szerek által kiváltott szenvedélybetegségekről és a viselkedési addikciók hátteréről is.Dr. Zacher Gábor toxikológus évek óta a leggyakrabban megszólaltatott orvos az országban. Mindegy, hogy drogokról, ünnepi depresszióról, túlzott alkohol- vagy gyógyszerfogyasztásról van éppen szó, az újságírók mindig számíthatnak rá. A hírverésen túl, nevelő céllal is nyilatkozik, mellyel fontos információkat képes átadni az embereknek, főleg a fiataloknak.

1998 óta dolgozik a Péterfy Sándor utcai Kórház és Baleseti Központ Klinikai Toxikológiai Osztályán, mint osztályvezető főorvos. Működése alatt a kórházi osztály nemzetközi elismertségre tett szert. Évente körülbelül 9 ezer embert kezelnek különféle mérgezések és függőségek miatt, legtöbbször öngyilkosokat, alkoholmérgezett és drogtúladagolásban szenvedő pácienseket látnak el.

A Semmelweis Egyetemen, a Szegedi Tudományegyetemen és a Pécsi Tudományegyetem Egészségügyi Centrumában klinikai toxikológiát, a Rendőrtiszti Főiskolán pedig narkológiát oktat.

2002 óta orvosi toxikológus igazságügyi szakértőként tevékenykedik.

Tagja a Mentésügyi, Sürgősségi, Katasztrófaorvostani Szakmai Kollégiumnak, vezetőségi tagja a Sürgősségi Orvostani Társaságnak és a Magyar Toxikológus Társaságnak.


Díjai, elismerései:

2001. az Ifjúsági és Sportminiszter Dicsérő Oklevele

2006. a Szegedi Tudományegyetem címzetes egyetemi docense

2006. a Fővárosi Önkormányzat Budapestért díja

2010. a Rendőrtiszti Főiskola címzetes egyetemi docense

2010. Magyar Mentésügyért Emlékérem
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Az Eötvös 10-ben egyelőre csak nyomtatott jeggyel tudnak beengedni az előadásra.
  Cím
1067 Budapest, Eötvös u. 10 Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?