Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
JEAN-CHRISTOPHE SPINOSI ÉS AZ ENSEMBLE MATHEUS BTF
Budapesti Tavaszi Fesztivál - Zeneakadémia

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Az Ensemble Matheus több mint húsz éve a komolyzene egyik legelismertebb együttese. 1991-ben Jean-Christophe Spinosi alapította a Matheus Vonósnégyest, mely hamar Matheus Együtessé vált. A változó méretű zenekar a kamaraprodukcióktól a szimfonikus művekig, a 17.-től a 21. századig terjedő repertoárját korabeli (barokk, klasszikus, romantikus és modern) hangszereken szólaltatja meg. Előszeretettel porolnak le elfelejtett műveket akár olyan ismert szerzőktől is, mint Vivaldi, akinek Orlando furioso című operáját 2005-ben vették lemezre, nagy lelkesedést váltva ki a szakmából és a közönségből. 2007 óta a Châtelet operában évente állnak elő új operaprodukcióval. Bár igazi rezidenciájuk Bretagne-ban van, visszatérő vendégek Európa és Amerika legrangosabb koncerttermeiben és operaházaiban, 2013-ban például a Theater an der Wienben Cecilia Bartoli közreműködésével adták elő Rossini Ory grófja című operáját.

Műsor: Händel: Orlando
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
1061 Budapest, Liszt Ferenc tér 8. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?