Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
PÁRATLAN PÁROS 2.-SZILVESZTERI ELŐADÁS
Kecskeméti Katona József Színház - Nagyszínház

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Szilveszterezzen velünk!

Színházunk hagyományosan januári elejei bemutatóját minden év utolsó napján, szilveszter estéjén - mint előbemutatóként - mutatja be színház szerető közönségének. Idén a nagy sikerrel játszott Páratlan páros második részét, a Páratlan páros 2. című, Ray Cooney vígjátékát láthatják.John Smith visszatér! Több mint 16 év telt el a mindannyiunk számára ismerős, borzasztó eset óta, amikor majdnem lelepleződött kicsiny kis titka, miszerint két nővel él házastársi kapcsolatban. Hősünk akkor szerencsésen kikeveredett a csúfos kalamajkából, és azóta is sikerült fenntartania mindkét házasságát, sőt, a sors megáldotta két szép gyermekkel is: Vicki lánya az egyik, Gavin fia pedig a másik házasságának gyümölcse.

Idillikus életét pont két utódja sodorja veszélybe, amikor az interneten összeismerkedve találkozót beszélnek meg, mivel bizony érdeklődni kezdenek egymás után… Főleg miután kiderül, hogy olyan különös közös pontok akadnak az életükben, mint például, hogy mindkettejük apja neve John Smith, egykorúak, és foglalkozásukat tekintve taxisofőrök… Hát ilyen a világon nincs! Ez a véletlen egybeesés csak még kíváncsibbá teszi a fiatalokat, akik a tinédzserek minden elszántságával tető alá hozzák a nagy találkozást, és John számára újra elszabadul a pokol…

Szerencsére John mellett megint ott van legjobb barátja, Stanley, aki - jó szokása szerint - nemhogy könnyítené a szituációt, hanem legtöbbször fokozza a már így is tetőfokára hágó pánikhelyzetet. Szereplőink újabb és újabb hajmeresztő történetekbe hajszolják egymást és magukat, és egyre kilátástalanabbul futnak bele újabb és újabb hazugságokba, hogy a végén már senki sem tudja, mi az igazság… Vajon lesz-e olyan szerencséje Johnnak, mint legutóbb, és kikavarodik ebből a kínos szituációból, vagy most végleg véget ér az aranyélet a két nő oldalán?

Szilveszterkor Cseke Péter, mint rendező és főszereplő újra belebonyolódik John Smith életébe, de Danyi Judit és Magyar Éva is újra a színpadra lép, mint a két Mrs. Smith. John elmaradhatatlan segítője, Stanley szerepét újfent Szerednyey Béla ölti magára.
  Szereposztás
Színész 
Danyi Judit 
Színész 
Magyar Éva 
Színész 
Szerednyey Béla 
Színész 
Cseke Péter 
  Stáblista
Rendező 
Cseke Péter 
  Jegynyomtatásról
Ez emailben kapott elektronikus utalványt kinyomtatva és a pénztárban bemutatva fogod megkapni a jegyed, amivel bemehetsz az előadásra.

Ha nem szeretnél, vagy nem tudsz nyomtatni, a Kecskeméti Katona József Színházban elég, ha az utalványt bemutatod okostelefonon a pénztárban.
  Cím
6000, Katona József tér 5. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?