Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
FRÖCCS - FÁJDALMAS VESZTESÉGEK
IMPRÓ - IMPRÓ.

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(9.0 / 10) - 138 értékelés alapján
  Leírás
Fröccs - interaktív lélekbúvárkodás

Pszichológus: F. Várkonyi ZsuzsaNovember 30-ai estünk témája: Fájdalmas veszteségek

Hogyan lehet tovább élni szeretteink elvesztése után? Hogyan vegyünk búcsút? Mit kezdjünk a haraggal? Mit az apátiával? Mit okoz az önmarcangolás? Le lehet-e tagadni a fájdalmat, és érdemes-e? Mit jelent elengedni? Mit jelent a továbblépés? Mi is az a gyászmunka? Hogyan dolgozzuk fel a látszólag kisebb veszteségeket: egy szakítást, egy költözést, egy munkahely elvesztését? Miért fájdalmas a változás? Hogy segítsünk magunkon, hogy segítsünk másokon?
A téma nehéz, de a módszer a régi: a Momentán és F. Várkonyi Zsuzsa humorral, empátiával és a nézők kérdései, történetei alapján játszik a gyászról és a továbblépésről.

A Fröccs című előadásban a Momentán Társulat mindennapi élethelyzetekre improvizál. A téma mindig más, de a módszer közös: jellegzetes szituációkat, életszerű jeleneteket játszunk a jól ismert problémák kapcsán, mindig az adott közönség ötletei alapján. Bemutatunk alternatív viselkedési formákat, végigjárjuk egy-egy helyzet több különböző lehetséges kimenetét. Követhetjük mindennapi hőseink útját a jövőbe, vagy éppen visszamehetünk a múltba, hogy felderítsük: mi az oka ismétlődő konfliktusaiknak, hol gyökereznek rosszul működő viselkedési mintáik. Az imprószínházi eszközök és a közönség ötletei, tapasztalatai minden este új darabot írnak. Célunk, hogy humorral, nyitottsággal és empátiával nézzünk rá problémáinkra.

Egyedi recept a la Momentán: 1 deci pszichológia, 2 deci játék.
Megnevettet és felszabadít. Néha kicsit fejbe vág, de már alig várod a következőt.
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Hogy tetszett?