Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
SZENT ISTVÁN GIMNÁZIUM JUBILEUMI SZIMFONIKUS ZENEKAR, DVORAK, GRIEG, LISZT, VEZ: MÉNESI GERGELY
Liszt Ferenc Zeneakadémia - Nagyterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Amikor 1994-ben fennállásának negyvenedik évfordulóját ünnepelte a legendás Záborszky József által alapított „István-zenekar”, az egykori tagok az ünnepi együttlét kapcsán úgy döntöttek, a régi tagokból megalapítják a Szent István Gimnázium Jubileumi Szimfonikus Zenekart.

Az együttes a polgári zenekultúra aranykorát idézi, amennyiben a tagok kivétel nélkül rendelkeznek civil foglalkozással, és szabadidejükben zenélnek. A koncertjeikre mindig jellemző kivételes lelkesedés persze nemcsak az „istvános” hagyománynak köszönhető, hanem az együttes zenei irányítását ellátó karmesternek, Ménesi Gergelynek is, aki évek óta aktív tagja a honi zeneéletnek. A koncert műsorán Liszt népszerű II. rapszódiája és Dvořák talán legderűsebb, legfelszabadultabb hangvételű szimfóniája, a Nyolcadik mellett Grieg zongoraversenye is megszólal az István Gimnázium zongoratanára, Szabadfi Mónika szólójával.
Műsor: A. Dvorák: VIII. (G dúr) szimfónia, op. 88
szünet
Grieg: a-moll zongoraverseny, op. 16
Liszt: II. magyar rapszódia Közreműködik: Szabadfi Mónika (zongora), Szent István Gimnázium Jubileumi Szimfonikus Zenekar Vezényel: Ménesi Gergely Rendező: Partitúra Alapítvány
  Stáblista
Karmester 
Ménesi Gergely 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Ezen az előadóhelyen a jegyed bemutathatod a mobilod kijelzőjén, vagy kinyomtatva, papíron is.
  Cím
  Hogy tetszett?