Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
FRÖCCS: MULTI - BIZTONSÁG VAGY RABSZOLGASÁG?
IMPRÓ - IMPRÓ.

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(9.1 / 10) - 137 értékelés alapján
  Leírás
Fröccs interaktív lélekbúvárkodás Pszichológus: F. Várkonyi Zsuzsa

Október 17-ei előadásunk témája: MULTI – biztonság vagy rabszolgaság? Már megint este 10-ig vagy bent. / Jó, de legalább normális a fizetés. / Jó, de közben a családodat alig látod, nem lehet veled tervezni, mert a főnök diktál. / Jó, de közben a cég biztosítja a családnak az autót, és hogy el tudjunk menni nyaralni. / Jó, de a nyaraláson is előveszed a laptopot, ha épp határidő van. / Jó, de aztán ugyanezen a laptopon filmet is nézhetünk. / Jó, de veled magyar filmet már nem lehet nézni, mert te már csak úgy beszélsz, hogy meeting, update, urgent call, meg printeled a back-upot. / Jó, de cserébe használom az angolt. / Jó, de már rég nem is azt csinálod, ami a szakmád és a szerelmed. / Jó, de ez nem tart örökké. / Jó, de meddig tart??? A Fröccs című előadásban a Momentán Társulat mindennapi élethelyzetekre improvizál. A téma mindig más, de a módszer közös: jellegzetes szituációkat, életszerű jeleneteket játszunk a jól ismert problémák kapcsán, mindig az adott közönség ötletei alapján. Bemutatunk alternatív viselkedési formákat, végigjárjuk egy-egy helyzet több különböző lehetséges kimenetét. Követhetjük mindennapi hőseink útját a jövőbe, vagy éppen visszamehetünk a múltba, hogy felderítsük: mi az oka ismétlődő konfliktusaiknak, hol gyökereznek rosszul működő viselkedési mintáik. Az imprószínházi eszközök és a közönség ötletei, tapasztalatai minden este új darabot írnak. Célunk, hogy humorral, nyitottsággal és empátiával nézzünk rá problémáinkra. Egyedi recept a la Momentán: 1 deci pszichológia, 2 deci játék.
Megnevettet és felszabadít. Néha kicsit fejbe vág, de már alig várod a következőt.
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Hogy tetszett?