Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
PÉLY BARNA TRIO
Eötvös 10 Közösségi és Kulturális Színtér - Színházterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Elektromos gitár, torzítók, effektek, vocoder, lendület, zeneiség, Rock, Funky, meg egy csipetnyi Blues! Egy felsorolásban így lehetne megfogalmazni, hogy mi is az, amit a Pély Barna Trio (B the first) közönsége átél, amikor egy koncerten a zenekar a húrok közé csap.Pély Barna már több mint egy évtizede a magyar jazz- és könnyűzenei élet egyik sokszínű és meghatározó muzsikusa. Lendületes formációja, a B the first frontembereként legújabb oldaláról mutatkozik be, s a világszínvonalú produkció létrehozásában basszusgitáron Péterfi Attila, dobon Kottler Ákos igazi társai.

December 12-én azonban a megszokottól eltérően csendülnek fel a dalok.

A trio ugyanis kiegészül két igazán tehetséges és ismert fúvóssal, hogy aznap este egy exkluzív produkcióval kápráztassa el mindazokat, akik a zenei aranykorok céljait és energiáit keresik a mai modern zenében is. Egy nagyszerű szaxofonos, Jelasity Péter - akinek neve ismerős lehet sokak számára a híres Ghymes együttesből - és egy kiváló trombitás, Koós-Hutás Áron - aki pedig a nagy népszerűségnek örvendő Pannonia Allstars Ska Orchestrában is feltűnik – működik közre ezen a különleges estén.

Az igényes muzsika kedvelői számára igazi világszínvonalú zenei élményt tartogat az együttes idei utolsó budapesti koncertje!
  Stáblista
Zenész 
Pély Barna 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Az Eötvös 10-ben egyelőre csak nyomtatott jeggyel tudnak beengedni az előadásra.
  Cím
1067 Budapest, Eötvös u. 10 Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?