Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
FRÖCCS - MIT KERESNEK A SZÜLEIM AZ ÁGYUNKBAN?
IMPRÓ - IMPRÓ.

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(9.0 / 10) - 146 értékelés alapján
  Leírás
Fröccs - interaktív lélekbúvárkodás

Pszichológus: F. Várkonyi Zsuzsa

Október 24-ei estünk témája: Mit keresnek a szüleim az ágyunkban?Mi köze a neveltetésnek a szexhez? Meddig kísért a szülők hatása? Mit jelent, ha szóba se hozták? Mit számít, ha egymáshoz sem értek? Mit okoz, ha meztelenül mászkáltak otthon? Nem így láttam otthon, nem így volt a filmekben, nem ez volt a neten! Honnan legyen okos egy kamasz? Hogy ne szúrja el a szülő? Mi folyik a kisközösségben, mi folyik a csapból is?
Belénk ivódott minták, félelmek, gátlások és traumák. Felnőtt problémák a kötődés nélküli szextől a szexuális kapcsolatok hárításáig. Húzós téma múlt és jelen között, őszintén, de szokás szerint humorral.

A Fröccs című előadásban a Momentán Társulat mindennapi élethelyzetekre improvizál. A téma mindig más, de a módszer közös: jellegzetes szituációkat, életszerű jeleneteket játszunk a jól ismert problémák kapcsán, mindig az adott közönség ötletei alapján. Bemutatunk alternatív viselkedési formákat, végigjárjuk egy-egy helyzet több különböző lehetséges kimenetét. Követhetjük mindennapi hőseink útját a jövőbe, vagy éppen visszamehetünk a múltba, hogy felderítsük: mi az oka ismétlődő konfliktusaiknak, hol gyökereznek rosszul működő viselkedési mintáik. Az imprószínházi eszközök és a közönség ötletei, tapasztalatai minden este új darabot írnak. Célunk, hogy humorral, nyitottsággal és empátiával nézzünk rá problémáinkra.

Egyedi recept a la Momentán: 1 deci pszichológia, 2 deci játék.
Megnevettet és felszabadít. Néha kicsit fejbe vág, de már alig várod a következőt.
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Hogy tetszett?