Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
FRÖCCS - MI LENNE VELED NÉLKÜLEM?
IMPRÓ - IMPRÓ.

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(9.0 / 10) - 138 értékelés alapján
  Leírás
Fröccs - interaktív lélekbúvárkodás

Pszichológus: F. Várkonyi Zsuzsa

Október 12-ei estünk témája: Mi lenne velem nélküled?Nem ő tehet róla. Még nincs rá készen. Neki se könnyű. Ki segíti, ha én nem? Jó, most összetörte a kocsit részegen, de majd megváltozik. Jó, most elszórta az egész havi költőpénzt, de majd megváltozik. Jó, most nem adta le időben az anyagot, de… Most nem hagyhatom cserben. Majd legközelebb…

Meg lehet-e valakit változtatni? Meg lehet-e valakit menteni? Érdemes-e valakit megmenteni? Mi mozgat téged, és mi mozgatja őt? Van-e abban igazság, hogy én nem tehetek róla, én megpróbáltam, én ilyen vagyok és kész! Megmentők és önsorsrontók, körbe-körbe.
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Hogy tetszett?