Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
PÁRATLAN PÁROS
Kecskeméti Katona József Színház - Nagyszínház

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.5 / 10) - 413 értékelés alapján
  Leírás
Ray Cooney: Páratlan páros
Bohózat

Az előadás hossza kb. 120 perc (1 szünettel).Mary izgatottan várja haza wimbledoni otthonába férjét, John Smith taxisofőrt, aki túl sokat késik. Az asszony ezért úgy dönt, felhívja a helyi rendőrséget, hátha hitvesének baja esett. Nem messze tőle, úgy négy és fél percnyi autózásra, Barbara izgatottan várja haza richmondi otthonába férjét, John Smith taxisofőrt, aki túl sokat késik. Az asszony ezért úgy dönt, felhívja a helyi rendőrséget, hátha hitvesének baja esett…

Ezzel pedig megkezdődik a kalamajka. A férj, John ugyanis egy és ugyanaz a személy, és régóta éli kettős életét, noteszában gondosan jegyezve, mikor kinél is kell lennie: F.N.B., mint Fél Nap Barbarával, V.M., mint vasárnap Maryvel, és V.M.Á., mint… nos, utóbbi csak arra emlékezteti, hogy vigye a macskát állatorvoshoz. Ez az E.SZ.P. (Elég Szoros Program) most összedőlni látszik; John ugyanis egy idős hölgy segítségére sietve balesetet szenved, és a kórházban nem a megfelelő lakcímét adja meg. A feleségek által értesített rendőrség lelkes nyomozásba kezd, John pedig ámokfutó módjára ingázik a két asszony között. Az összekuszálódott szálakat hazugságokkal próbálja kikeverni, és ebben barátja, Stanley is a segítségére van; bár utóbbi inkább csak próbál segíteni, még több bonyodalmat okozva. A lelepleződéstől való félelem képtelenebbnél képtelenebb történetek kitalálására sarkallja Johnt, a darab végén pedig kiderül, hogy vajon M.A.T. (Megőrzi A Titkát), vagy SZ.É.V. (Szétesik És Vall)?

Az idei szilveszteri komédia rendezője, Cseke Péter a főszerepet is magára vállalta; a két Mrs. Smith szerepében Danyi Juditot és Magyar Évát láthatja a nagyérdemű; komédiázásukat barátként Szerednyey Béla, szomszédként Kiss Zoltán, rendőrként pedig Kiss Jenő és Pál Attila egészíti ki.
  Szereposztás
John Smith 
Cseke Péter 
Mary Smith 
Danyi Judit 
Barbara Smith 
Magyar Éva 
Stanley Curtis 
Szerednyey Béla 
Porterhouse, felügyelő 
Kiss Jenő 
Troughton, felügyelő 
Pál Attila 
Bobby Franklynn 
Kiss Zoltán 
Fotóriporter 
Domján Sándor 
  Stáblista
Rendező 
Cseke Péter 
Rendező asszisztens 
Frigyesi Tünde 
Díszlet 
Szlávik István 
Jelmez 
Velich Rita 
Fordító 
Ungvári Tamás 
Ügyelő 
Domján Sándor 
Súgó 
Ba Éva 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Ez emailben kapott elektronikus utalványt kinyomtatva és a pénztárban bemutatva fogod megkapni a jegyed, amivel bemehetsz az előadásra.

Ha nem szeretnél, vagy nem tudsz nyomtatni, a Kecskeméti Katona József Színházban elég, ha az utalványt bemutatod okostelefonon a pénztárban.
  Cím
6000, Katona József tér 5. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?