Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
MOMENTÁN VS. DUMASZÍNHÁZ
IMPRÓ - IMPRÓ.

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(9.1 / 10) - 137 értékelés alapján
  Leírás
Egyik újdonságunk ez a kéthavonta jelentkező sorozat, melynek bemutató előadása szeptember 29-én látható.Egy színpadon a Dumaszínház és a Momentán Társulat! Együtt, egymás ellen, egyéniben, csapatban, közösen. Asszociáció és nyelvtorna kifulladásig. A 10. szülinapját idén egyszerre ünneplő Dumaszínház és Momentán Társulat tagjai egy őrült show-ban megmutatják, hogy mit lestek el egymástól az elmúlt időszakban, mit irigyelnek a másiktól, miben tudnak versenyezni, de főként: miben tudnak összefogni.

Momentános impró, Dumaszínházas szöveg, Momentános duma, Dumás impró.

Tudjátok még követni? Akkor jó, mert a lovat, mint mindig, most is ti, a nézők adjátok alájuk. Ez az este is a ti ötleteikből születik, ott a helyszínen, ahogy mindig. És lehet, hogy közösen egy új műfajt találunk fel…

Most nem kell választani, hova menj. Two in one az IMPRÓBAN!
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Hogy tetszett?