Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
EL CAMINO ZARÁNDOKLAT TOLVALY FERENC ÍRÓ
Eötvös 10 Közösségi és Kulturális Színtér - Színházterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
„Önmagadhoz csak a világon keresztül vezet az út."

Távoli helyekre vezető előadássorozat olyan klasszikus utazásokról, melyeket végigjárva az ember saját belső világába is betekintést nyer.

El Camino zarándoklat
Előadó: Tolvaly Ferenc író Az ősrégi zarándokút, melyet az égi Tejút földi megfelelőjének tartottak, Jeruzsálem és Róma után a keresztény zarándoklatok legfontosabb célpontja. A hagyomány szerint a Santiago de Compostella-i székesegyház őrzi Szent Jakab apostol földi maradványait, ezért nevezik Szent Jakab-útnak is. Manapság azonban nemcsak hívők vállalkoznak a közel 900 km-es út megtételére, vannak, akik a gyalogos meditációt önmaguk mélyebb megismeréséhez vezető eszköznek tekintik.

Tolvaly Ferenc rendezőt barátaival folytatott eszmecserék és belső lelki egyensúlyának elvesztése indította el először a Szent Jakab-úton, melyet később még egyszer végigjárt. Élményeiből egy könyv és egy dokumentumfilm is született. Előadásában a szerző beszél az Út szépségeiről és nehézségeiről.
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Az Eötvös 10-ben egyelőre csak nyomtatott jeggyel tudnak beengedni az előadásra.
  Cím
1067 Budapest, Eötvös u. 10 Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?