Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
UTAZÁS TÉRBEN ÉS ZENÉBEN KISS VIRÁG ÉS DEZSŐ SÁNDOR
Eötvös 10 Közösségi és Kulturális Színtér - Színházterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Kiss Virág zongoraművész és Dezső Sándor gordonkaművész korstílusokat átölelő koncertje, mely tartalmaz barokk, klasszikus, romantikus és XX. századi darabokat.

A műsor időtartama: kb. 80 perc Kiss Virág zongoraművész:

Tanulmányait a franciaországi Tours-ban a Francis Poulenc Zeneművészeti Főiskolán végezte. Diplomáját kitüntetéssel kapta meg zongoraművész szakon Marc Maier és Jean-Marc Cochereau tanítványaként. Szólistaként is a nagyközönség elé lépett Rachmaninoff 2. zongoraversenyének előadásával. Zongoratanár-kamaraművész diplomáját a Miskolci Egyetem Bartók Béla Zeneművészetei Intézetében szerezte 2006-ban. Művészi képességeit korrepetitorként is kamatoztatta, többek között a Miskolci Nemzeti színházban, ahol az énekesek, a hangszeresek és a kórus munkáját segítette. 2006-tól a miskolci Egressy Béni, 2009-től a budapesti Járdányi Pál Zeneiskola tanára. Mesterei: Kincses Margit, Rév Lívia, Jandó Jenő.

Dezső Sándor gordonkaművész:

Tanulmányait Debrecenben, majd Miskolcon a Bartók Béla Zeneművészeti Intézetben alapozta meg. 2005-ben az Országos Főiskolai Vonósverseny különdíjasa. Többszöri résztvevője Jozef Podhoransky kurzusainak. 2006-tól a Miskolci Szimfónikus Zenekar gordonkaművésze és többször fellépett a kassai szimfónikusokkal is. 2011-ben Perényi Miklós növendékeként szerez gordonkaművész diplomát Budapesten a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem mesterképzésén. Jelenleg Budapesten a Járdányi Pál Zeneiskola tanára és rendszeres szereplője a koncertéletnek.

A duóról:

A művészek 2005-ben kötöttek ismeretséget Miskolcon, tanulmányaik ideje alatt. Közös munkájukra hamar felfigyeltek, s az eltelt időszak alatt számos koncertet adtak a Filharmónia Kelet-Magyarország szervezésében. Budapest állandó koncert tér számukra, az intim szalon koncertektől a művelődési házak színpadáig. Játszottak már az Erzsébetvárosi Közösségi Házban, a Klebelsberg Kultúrkúriában, a Marczibányi Téri Művelődési Központban, a Műpa Üvegtermében, a Törley Szalonban és sok más helyszínen. 2009 tavaszától rendszeres külföldi felkéréseknek is eleget tesznek úgy mint a Párizsi Magyar Intézetben, a Szófiai Magyar Intézetben, Nagybányán a Teleki Házban, Kassán a Löffler Béla Múzeumban, valamint Tours, Angers, Trellieres, St.Florent Le Viel, Mont Louis sur Loire, és Amboise városaiban. Mestereik: Perényi Miklós, Kocsis Zoltán, Rolla János, Mező László
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Az Eötvös 10-ben egyelőre csak nyomtatott jeggyel tudnak beengedni az előadásra.
  Cím
1067 Budapest, Eötvös u. 10 Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?